Saturday, 19 October 2013

My first storyy =)

Bismillahirrahmanirrahim . . . . . . Alhamdulillah, lama jugak rasanye nak buat blog nie . . Akhrnya bjaya jugak guna mobile blog dkat phone aiza yg bru je di install dari playstore . Hehe .
Actually, dulu dh pernah ada blog, tapi masa tu baru2 guna blog then kena pakai lappy lagi. Agak rumet siket disitu =D . Hoho . Aiza xdala pandai sgt berbelog nie . Just mengisi masa lapang dan juga meninjau-ninjau perkembangan alam nie . Hoho. Betol ke tidok ayat B.m aku ? ? Kepada kawan2 yang dah lama berbelog nie mintak tunjuk ajar ye . . =) Orait. Rasa cukupla dulu first storyy dalam blog aiza nie . Hehe . Terima Kaseh =)

Xoxo : "Kawe bereh blako boh =)"

No comments:

Post a Comment